TotalCom Online Backup

NORSK SIKKER BACKUP
Sikre dine data mot ransomware, maskinvarefeil, brann og menneskelig svikt. Ta i bruk markedets beste Online Backup med lagring på norsk datasenter. Svært enkel i bruk, samtidig som alt av sikkerhet er ivaretatt.

Sikre alle dine data
Vår backup har alt du trenger av funksjonalitet, og du kan ta backup av filer, mapper, system state, Exchange, Hyper-V, VMWare, SQL, med mer. Programvare for Windows/Mac/Linux.

Norsk lagring
Alle data lagres på norsk jord og dine data er underlagt norsk regelverk. Norsk lagring gir også nærhet til data og høy hastighet.

Historikk
Vi har 60 dager versjonshistorikk + mulighet for arkivering f.eks. kvartalsvis. Om uhellet er ute kan du alltid finne tilbake til den versjonen av dine data du har behov for.

Sikkerhet
Du velger selv krypteringsnøkkel (AES-128, AES-256 eller Blowfish-448) som ingen andre har tilgang til. Data krypteres lokalt før det sendes via SSL til server og lagres kryptert. Du vet at ingen uvedkommende har tilgang til dine data.

Priser
Vi er så trygg på produktet at du slipper etableringskostnad eller bindingstid. Du betaler kun per måned for PC/Serverlisens + antall GB lagring. Ta kontakt med oss i dag for et godt tilbud!